Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Netikėtas posūkis: „Barcelona“ svarsto atleisti prisikalbėjusį Xavi

Xavi Hernandezas prieš kelias savaites pranešė, kad ketina treniruoti „Barcelona“ klubą ir kitame sezone, bet tai gali ir neįvykti.

Legendinis katalonų klubo žaidėjas komandos vairą perėmė 2021 m. rudenį ir su juo laimėjo 2022-2023 m. Ispanijos čempionatą, bet po nesėkmingos pirmosios šio sezono pusės vasarį pranešė, jog po sezono pasitrauks iš „Barcelona“.

Klubo vadovai bandė jį perkalbėti, kol galiausiai jiems pavyko – balandžio mėnesį oficialiai pranešta, kad Xavi lieka Barselonoje ir kitam sezonui.

Bet dabar situacija keičiasi. Šaltiniai, kuriuos cituoja RAC1 ir patvirtina sport.es, praneša, kad „Barca“ prezidentas Joanas Laporta labai nusivylė Xavi pasisakymais prieš rungtynes su „Almeria“, kai treneris pareiškė, kad dėl finansinės klubo padėties vasarą bus labai sudėtinga sustiprinti komandą.

„Barcelona“ sirgaliai turi suprasti, kad situacija yra labai sudėtinga, ypač iš ekonominės pusės. Bus sudėtinga varžytis su stipriausiomis komandomis, Madrido „Real“ Ispanijoje ir kitomis Europoje. Mūsų ekonominė situacija dabar visai kitokia nei prieš 25 metus, kai treneris ateidavo ir sakydavo, kad „noriu to arba kito žaidėjo“. Dabar viskas kitaip“, – kalbėjo Xavi, kurio komanda žengia antra „La Liga“ pirmenybėse, o Čempionų lygoje iškrito ketvirtfinalyje.

Įvairūs Ispanijos žurnalistai teigia, kad prezidentą supykdęs treneris dabar turi daugiau šansų palikti „Barcelona“ negu treniruoti ją ir kitame sezone.

Xavi su klubu dar turėjo iki 2025 m. birželio galiojančią sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius